SIDISidi Drako2 Dağ Bisikleti Ayakkabısı
SIDISidi Drako2 Dağ Bisikleti Ayakkabısı
SIDISidi Drako2 Dağ Bisikleti Ayakkabısı
SIDISidi Drako2 Dağ Bisikleti Ayakkabısı
SIDISidi Drako2 Dağ Bisikleti Ayakkabısı
SIDISidi Drako2 Dağ Bisikleti Ayakkabısı
SIDISidi Drako2 Dağ Bisikleti Ayakkabısı
SIDISidi Drako2 Dağ Bisikleti Ayakkabısı

Sidi Drako 2 SRS MTB Ayakkabı 


SIDI'den yarışçılar için birinci sınıf ayakkabı. En yüksek talepler için geliştirildi. Hafif, sert tam karbon tabana doğrudan güç aktarımı yoluyla birinci sınıf performans. Bireysel ayarlama sayesinde maksimum kullanım konforu. Üst kısım, yüksek kaliteli parlak bir mikrofiberdir. Nefes alabilir ve sıcaklığı düzenler ve yüzey kaplaması sayesinde kir tutmaz.

Soft Instep 4 Sistemi: Ayağın üst kısmına yerleştirilen ve yumuşak ve ısıyla şekillendirilmiş bir malzeme ile birleştirilen anatomik ve rahat kayış, konforu ve performansı artıracaktır. Mükemmel merkez konumunu elde etmek için basıncı her iki taraftan ayarlanabilen kemer alanı üzerine eşit olarak dağıtır. Sistem, Yüksek Kademeli Genişletici ihtiyacını ortadan kaldırır. Soft Instep 4 bakımı yapılabilir ve değiştirilebilir.

Tek Tecno-3 basmalı düğme Sistemi: Tecno-3 basma düğmesi, ayakkabının tüm uzunluğu boyunca uyarak üst kısmı ayağın şekline uyarlayarak özelleştirilmiş bir uyum sağlar. SIDI'nin ünlü güvenilir ve değiştirilebilir kapakları, sezgisel ve zahmetsiz anında ayarlamalar için tamamen bağlayıcı olmayan tescilli bir SIDI Wire malzemesi ile geliştirilmiştir. Döndürme kilidindeki küçük bir düğme ile sistem, yarış sırasında ayarlamayı kolaylaştırmak için kaldırılabilir.

Kauçuk burun: Ayak parmağı bölümünün üst kısmı, bisiklet sürerken taşlardan veya molozlardan gelen darbelere direnmek ve bunları saptırmak için lastikle kaplanmıştır. Kaymaz kauçuktan yapılmıştır.

Comfort Fit iç taban: Hafıza efektli ergonomik şekilli köpükten yapılmış hafif yastıklı iç taban.

Ayarlanabilir topuk tutma cihazı, topuk kupunun üst kısmını güçlendirir ve ayakkabının arkasını sürücünün bileği etrafında güvenli bir şekilde kapatarak uyumu iyileştirir. Topuk tutma cihazı, dik tırmanışlar veya hızlı koşular sırasında yan dışarı çıkmaması için topuk kupunun üst kısmını sıkılaştırır. Birbirinden bağımsız çalışan iki küçük vida ile ayarlanabilir. Özel bir ayarlama için, topuk tutma cihazını sıkıştırmak için vidayı + işaretine ve açmak için - işaretine doğru çevirin.

Güçlendirilmiş topuk, ayağı optimum pozisyonda tutar ve ayakkabının aşırı performans veya uzun süreli basınç nedeniyle deforme olmasını önler.

MTB SRS Carbon-Ground Sole: Devrim niteliğindeki ve patentli MTB SRS karbon tabanın kalbi, topuktan tırnağa ulaşan saf bir karbon uçtur. Karbon ekin yanı sıra değiştirilebilir MTB Dragon SRS sırt, dar, dayanıklı bir naylon çerçeveye cıvatalanmıştır. Bu benzersiz tasarım, ayakkabının gövdesinde mükemmel sertliği ve güç aktarımını korurken, ayak parmağında hafif bir esneklik sağlar. Taban, sert ancak ayağın kan dolaşımından ödün vermeyen, mükemmel konfor ve mükemmel performansı garanti eden bir tabana ihtiyaç duyan yüksek performanslı, yüksek kilometre yapan bisikletçiler için tasarlanmıştır. Maksimum pabuç ömrü elde etmek için, karbon uçlar ve ayrıca SRS lastik sırtı kolayca çıkarılabilir ve değiştirilebilir. Ek olarak, ek parça ile aynı vidalar kullanılarak isteğe bağlı bir parmak koruyucusu takılabilir. Metatarsus alanına poliüretan kaymaz bir ek yerleştirilmiştir. Tabanın uçları ve vidaları yedek parça olarak mevcuttur. Ayak başparmağı uyumludur.

Bakım: Kuru bir bez veya sabun ve suyla temizleyin. Alkol veya aşındırıcı temizleyiciler kullanmayın.
Malzeme: üst: mikrofiber
Tek standart: tüm yaygın MTB pedal sistemleriyle uyumlu

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR