SIDISidi Ergo 5 Matt Mega Siyah Yol Ayakkabısı
SIDISidi Ergo 5 Matt Mega Siyah Yol Ayakkabısı
SIDISidi Ergo 5 Matt Mega Siyah Yol Ayakkabısı

SIDI MEGA: PERFORMANS VE EKSTRA KONFOR

Mega modelleri, tüm ayak yapılarına uyacak şekilde değiştirilmiş bir uyum sunar.
Sidi, müşterilerinin geri bildirimlerine göre, tüm bisikletçilerin ihtiyaçlarına cevap vermek için Genius10,eagle10,Ergo 5, Dragon 5, Alba 2 ve Trace 2 için mevcut olan Mega fit'i sunuyor. Bu uyum, özellikle daha büyük ayak şekline ve yüksek basamağa sahip biniciler veya daha az kısıtlı bir şekilde binmek isteyen herkes için tasarlanmıştır.
Bu özel kategori, farklı ölçüleri denemesine ve özel bir desteğe ihtiyaç duyulduğu durumlarda mevcut özel bir hafızalı iç taban kullanmasına rağmen, standart bir modelde ayaklarını düzgün bir şekilde yerleştiremeyen binicileri memnun etmek için özel olarak tasarlanmıştır.
Mega ayakkabılar, tarak kemiği alan seviyesinde her iki tarafta 2 ekstra mm'ye sahiptir. Normal bir ayakkabıdan 4 mm daha büyüktürler, ancak aynı hacmi korurlar ve performans gösteren bir ürünün tüm özelliklerini garanti ederler. Mega basitçe daha geniş anlamına gelir.
Tüketiciler,  Mega ayakkabıyı özel bir simgeden ve bir bisiklet mağazasını ziyaret ederken altı modele uygulanan MEGA kelimesinden ayırt edebilirler. Hem simge hem de yazı, uyumun normalden farklı olduğunu onaylar.

 

Sidi Ergo 5 Carbon Mega Road Ayakkabı
Ergo 5, selefinden daha da yenilikçi. Optimize edilmiş ayar sistemi ve olağanüstü sertlik değerleri her sürüşü bir deneyim haline getirir. Ayağın topu boyunca 4 mm daha geniştir ve daha fazla hacim, yüksek bir ayak ve daha geniş bir topuk kupası sunar.

Tecno 3 döner kilitli bağlantı elemanlarındaki basma düğmesi sürüş sırasında hassas ayar yapılmasını kolaylaştırır. Üst kısmı yüksek kaliteli bir Tech Pro Naylon Mesh mikrofiberdir. Nefes alabilir ve sıcaklığı düzenler ve yüzey kaplaması sayesinde kir tutmaz.

Soft Instep 4 Sistemi: Ayağın üstüne yerleştirilen ve yumuşak ve termo biçimli bir malzeme ile birleştirilen anatomik ve rahat kayış, konforu ve performansı artıracaktır. Mükemmel merkez pozisyonu elde etmek için basıncı her iki taraftan ayarlanabilen kemer alanına eşit olarak dağıtır. Sistem Yüksek Girişli Genişletici ihtiyacını ortadan kaldırır. Yumuşak Giriş Kapama Sistemi servis edilebilir ve değiştirilebilir

Tecno-3 Push Short Sistemi: kişiselleştirilmiş bir uyum için üst kısmı ayağın şekline uyarlayarak uyum sağlar. Burada kapatma ayakkabının yan tarafında bulunur, bu da ayağa hassas bir adaptasyon sağlar. Mekanizmayı açmak için, dönüş kilidi bağlantı elemanının yanlarındaki iki düğmeye basmanız, dışarı doğru çekmeniz ve naylon halkayı kablo tutucusundan serbest bırakmanız yeterlidir. Mekanizmayı kapatmak için naylon halkayı kablo tutucusuna yerleştirin ve ayakkabı tam olarak oturana kadar dönüş kilidi bağlantı elemanını çevirin. Tecno-3 Sistemi, düğmelere sırayla basarak mikrometrik bir ayarlamaya izin verir. Çoğu SIDI küçük parça gibi, TECNO-3 BUCKLE da tamir edilebilir ve değiştirilebilir.

Ayarlanabilir topuk tutma cihazı, topuk kupasının üstünü güçlendirir ve ayakkabının arkasını sürücünün ayak bileği etrafına sıkıca kapatarak uyumu iyileştirir. Topuk tutma cihazı, topuk kabının üstünü sıkar, böylece dik tırmanışlar veya sprintler sırasında yanlamasına olmaz. Birbirinden bağımsız çalışan iki küçük vida ile ayarlanabilir. Özel bir ayar için, topuk tutma cihazını sıkmak için vidayı + işaretine ve açmak için - işaretine doğru çevirin.

Takviyeli topuk ayağı en uygun konumda tutar ve ayakkabının aşırı performans veya uzun süreli basınç nedeniyle deforme olmasını önler.

Oniki Karbon Kompozit Taban: Karbon ekli karbon takviyeli naylon dış taban suyu emmez ve sıcak veya nemli havalarda veya yaşlandıkça sertliğini kaybetmez. Mükemmel bir güç iletimi sağlar ve hafif ve sert bir tabandır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR