CARRAROKATLANIR-20Carraro Flexi 107 V 20
CARRAROKATLANIR-20Carraro Flexi 107 V 20
CARRAROKATLANIR-20Carraro Flexi 107 V 20
CARRAROKATLANIR-20Carraro Flexi 107 V 20

Carraro Flexi 107 V 20'' Jant 32 CM Kadro 7 Vites Unisex Katlanır Bisiklet

Marka : CARRARO
Fiyat : ₺13.980,00(KDV Dahil)

Ürün Detayları

Carraro Flexi 107 V 20 Jant 32 CM Kadro 7 Vites Unisex Katlanır Bisiklet 2021


Ergonomik Tasarım

Ergonomik bir tasarım ile üretilmiş olmasından dolayı oldukça konforlu bir kullanımı beraberinde getirerek kullanıcısı ile buluşturmaktadır. Ayrıca ele tam oturan bir yapısı bulunmaktadır. Böylelikle tüm hakimiyetin sizde olmasına olanak sağlayarak olduğundan çok daha güvenli bir kullanım gerçekleştirebilmenize imkân sağlar.


Fren Tipi

Katlanır Bisiklet Üretiminde v tipi fren kullanılmış olmasından dolayı ne kadar hızlı bir kullanım gerçekleştirirseniz gerçekleştirin frenlere basmanızın ardından geçen çok kısa bir süre içerisinde durabilmeniz mümkün olmaktadır. BU sayede çok daha güvenli bir kullanım gerçekleştirirsiniz.


Jant Çapı

20 inç 32 cm değerinde jant çağı bulunmaktadır. Oldukça minimal bir tasarım ile üretilmiş olmasından dolayı çok fazla yer kaplaması da söz konusu olmamaktadır. Böylelikle konforlu bir sürüş deneyimini de beraberinde getirmektedir.



Katlanabilir Yapı

Üzerinde bulunan vidalarının gevşetilmesi ile katlanabilme özelliğine sahip olmaktadır. Bu nedenle kullanım dışında muhafaza ederken çok daha az bir alan kaplaması söz konusu olur. Bu da sizlere başka eşyalar muhafaza edebileceğiniz geniş bir alanın kalmasına olanak sağlar.


Vites Sayısı

Üzerinde 7 adet vites bulunmaktadır. Vites değiştirme mekanizmasından kullanım gerçekleştirdiğiniz yolun durumunda göre vites ayarlaması yapabileniz sağlayarak çok daha rahat bir sürüş deneyimini sizlere sunmaktadır.


Sağlam Malzeme

Üretiminde kullanımı gerçekleştirilen malzemeler oldukça sağladır. BU nedenle bisikletin düşmesi ya da darbe alması durumunda kırılma gibi etkilerin gözlenmesi mümkün olmaz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR