ELITEMATARAELİTE BAHRAIN MERİDA BİSİKLET SULUK MATARA 500 ML
ELITEMATARAELİTE BAHRAIN MERİDA BİSİKLET SULUK MATARA 500 ML

ELİTE BAHRAIN MERİDA BİSİKLET SULUK MATARA 500 ML

Marka : ELITE
Fiyat : ₺145,00(KDV Dahil)
₺24,17 'den başlayan taksitlerle
Elite ICE FLY Termal Matara 500ml Bahrain Merida
Marka:Elite
Model:İce Fly 
Kapasite:500 ml
Özellik: Termal
Ağırlık : 131gr
Bpa içermez
ICE FLY 
 Üstün teknik özellikler ve yol ve MTB kullanımı için ergonomik bir tasarım sayesinde bisiklette soğuk sıvıların sıcaklığının aşırı hafifliğini ve sürekli bakımını sağlayan yenilikçi Elite yalıtımlı bisiklet su şişeleri kataloğunu tamamlar.
Termal kapasite
Pedal çevirirken yüksek performans sağlamak için nemlendirme şarttır. Sıvıların sıcaklığının korunması, sıcaklıklar 30 ° 'yi aştığında bile tatlı su rezervi sağlamak için ideal su şişesinin seçilmesinde önemli bir rol oynar. İle ICE FLY yalıtımlı su şişesi bir olabilir Soğuk gaz sıcaklığının sürekli bakım geleneksel su şişeleri ile karşılaştırıldığında 2.5 saate kadar boyunca Bisiklet ise. 
Termal şişenin mükemmel termal performansı, maksimum ısı yalıtımı sağlayan ısı değişimlerini ortadan kaldıran yenilikçi çift ​​izotermal duvardan kaynaklanmaktadır 

Ergonomik kavrama ve darbeye dayanıklı tasarım

ICE FLY , pratik ergonomik tutacağı sayesinde şişe kafesinden çok kolay bir şekilde çıkarılmasını ve içeri sokulmasını sağlamak için tasarlanmış, sıkılabilir, yalıtılabilir yumuşak ve esnek bir su şişesidir . Tüm Elite su şişeleri gibi, bu yeni termal model de piyasadaki her tür şişe tutucusuyla uyumlu standart bir çapa (⌀74 mm) sahiptir. 

Ergonomik halka somununa ek olarak, kaymaz dokulu pratik tasarım, kavrama işlemini kolaylaştırır, daha sıkı bir tutuş ve zor koşullarda bile ürünün estetik özelliklerinin daha fazla direncini destekler. Sıkıştırılabilir malzemeden üretilen gövde sayesinde ICE FLY, basit bir şekilde kavranabilir ve minimum basınçla bile yüksek sıvı iletimi sağlar. 


Güvenli ve kokusuz
ICE FLY'yi oluşturan tüm unsurlar plastiktir, BPA (Bisfenol A) içermeyen sertifikalıdır ve bu nedenle yiyecek ve içeceklerle teması düzenleyen Avrupa CE ve Amerikan FDA standartlarına tamamen uygundur. Şişe kauçuk valf ayrıca, kokuları ve kokuları verimli bir şekilde tutmak ve içinde bulunan sıvının tadını değiştirmeden korumak için tasarlanmış yenilikçi koku önleme teknolojisine sahiptir.

                



 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR