KASKKASKKask UrbanR
KASKKASKKask UrbanR
KASKKASKKask UrbanR
KASKKASKKask UrbanR
KASKKASKKask UrbanR

KASK URBAN R 

Şık ve Etkili
Banliyö bisikletçileri için tasarlanan kentsel bisiklet kaskı Urban R, stil bilincine sahip sürücüler için sokak giyimidir.

Üç entegre havalandırma, kaskın üst kısmını kaplar ve kentsel mobilite bisikletçilerinin ihtiyaçlarına göre hava akışı miktarını kontrol etmek için bir arka kolla ayarlanabilir.

Nemi dışarıda tutmak için yağmurlu günlerde de kapatılabilirler. Farklı tonlarda değiştirilebilir bir vizör camı parlaklığın yönetilmesine yardımcı olur ve sentetik deri çene kayışı aynı anda sınıf ve rahatlık katar.

 

TEKNOLOJİ

ERGO FIT
Uyum ve rahatlığı artırmak için tasarlanmış yepyeni bir ayar sistemi. Yeniden tasarlanan tekerlek, mikro ayarlamaları yönetmek için daha iyi bir tutuş sağlarken, geliştirilmiş estetik ve tasarım, optimum konfor ve uyum sağlamak için yeni bir uyum sistemi ile sonuçlanır.

ONE-MOVE SWITCH SYSTEM
Sokakta vizörü değiştirmek hiç bu kadar kolay ve hızlı olmamıştı. Sadece yandaki düğmelere basarak, farklı parlaklık seviyeleriyle yüzleşmek için onu çıkarmak ve değiştirmek mümkündür. Tek Hareketli Anahtar Sistemi, kaskın tasarımına mükemmel şekilde uyacak şekilde geliştirilmiştir.


ACTIVE VENTILATION SYSTEM
Kask içine entegre edilmiş aktif havalandırma sistemi, daha iyi soğutma sağlar. Arkadaki kolu kullanarak, hava akışı miktarı sürücünün ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir. Nefes alabilen iç kumaşlarla birleştirilen bu yeni havalandırma sistemi, sürücünün fizyolojik konforunu iyileştiriyor.


ECO-LEATHER CHINSTRAP
Sentetik deri çene kayışlı çene yastığı. Hipoalerjenik ve yıkanabilir çene kayışı son derece rahattır ve cilt tahrişini önlemeye yardımcı olur.


ILVER PLUS® TREATED FABRIC
Antibakteriyel ve antimikrobiyal SILVER PLUS® işlemi ile işlem görmüş iç dolgu kumaşı. Bu süreçte titanyum dioksit ve gümüş klorür arasındaki reaksiyon, aksi takdirde hijyeni tehlikeye atacak kokuya neden olan bakterileri engeller.


PANORAMIC VISOR
Çevreleyen vizör, şehir sokaklarında güvenli sürüş için panoramik görüş sunar. Değiştirilebilir ve değiştirilmesi kolay vizör, KASK serisinde çeşitli renklerde vizör camı ayrıca satın alınabilir.


PANORAMIC VISOR OTG
KASK vizörlerinin giyilebilirliğinden ödün verilmez. Panoramik şekil, tam güvenlik içinde en iyi görünümü korumak için gözlük takan biri için bile mükemmel bir uyum sağlar.


ANTIBACTERIAL LINER
Maksimum konfor sağlayan termoform malzeme. İç dolgu malzemesi cilde karşı naziktir ve onu bakterilerden ve havadaki kirleticilerden korur, böylece alerjilerden kaynaklanan acıyı azaltır.


MIT
Tüm KASK bisiklet kasklarına uygulanan MIT Teknolojisi, daha yüksek
üstte, taban halkasında ve arkada kabuğu kaplayan polikarbonat katman sayesinde güvenlik ve tam koruma.

 

Teknik Detaylar:
Düzgün oturan bir kask aynı zamanda daha güvenlidir ve tam olarak oturması için Urban R, kelimenin tam anlamıyla konfor ve güvenlik için tamamen yeni bir ERGO FIT ayarlayıcıya sahiptir. Kaskı daha da sabitlemek için, yan ayarlayıcılar sayesinde kişisel bir uyum için sentetik bir deri çene kayışı uyarlanabilir. Tüm Urban R kaskları, UV400 korumalı Hafif Duman rengi Vizör camı ile birlikte gelir ve şık binici için KASK, Tek Hareketli Anahtar Sistemi kullanılarak bir tıklama ile kolayca çıkartılabilir. İç dolgudaki yumuşak kumaş, optimum hijyen için antibakteriyel ve antimikrobiyal Silver Plus® işlemiyle işlenmiştir. Dolgunun iki farklı kalınlığı, koruma ve güneş gözlüklerini barındırmak için tasarlanmıştır. Çıkarılabilir, yıkanabilir pedler Moebius'un günlük kullanım için taze kalmasına yardımcı olur.

Ağırlık:410gr(M vizör camı hariç)
Ölçüler:S/M (51-57cm),M/L(54-59cm),L/XL(60-63cm)

Teslimat kapsamı:Kask Urban R şehir kaskı,1 adet vizör camı

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR