SHİMANOARKA VİTESShimano Deore RD-M615 Arka Aktarıcı 10V Siyah SGS
SHİMANOARKA VİTESShimano Deore RD-M615 Arka Aktarıcı 10V Siyah SGS
SHİMANOARKA VİTESShimano Deore RD-M615 Arka Aktarıcı 10V Siyah SGS

Shimano Deore RD-M615 Arka Aktarıcı 10V Siyah SGS

Marka : SHİMANO
Fiyat : ₺1.250,00(KDV Dahil)

Ürün Numarası: 6530
Üretici : Shimano

Shimano DEORE arka vites RD-M615 , 3/10  vites kullanımında sürücülere  hassas vites geçişi sağlar.

Özellikler :

Seri : DEORE RD-M615
Kullanım Alanı : Dağ Bisikleti Cross Country , Marathon , Trail
Malzeme: Paslanmaz Çelik , Alüminyum
Vites sayısı :3/10 Vites
Montaj : Direkt montaj
Teknolojileri :
Dyna - Sys , Shadow RD + , Drect Mount Rear Derailleur
Düşük gürültü 
Attırıcı sabitleyici
Shimano Shadow arka vites +

Teknolojileri :

DYNA SYS :  Daha geniş aralıklı 11-36 Diş 10-vitesli HG kaset dişli, sürücülerin kendi Ana Hareket Dişlileriyle 32 dişli aynakol dişlisi daha fazla zaman harcayabilmesi anlamına gelir. Geleneksel olarak,üç vitesli bisiklet sürücüleri, 22D aynakol dişlisine her gectiklerinde iki veya üç kurtarma vites değişimi yapmaya alışmak zorundaydı. Dyna-Sys ile, sadece bir kurtarma vites değişimi yapılır ve bu işleme daha az ihtiyac duyulur. Yakın adımlı dişli oranları 42-32-24 sayesinde vites değişimi daha düzgün ve daha hızlıdır . 24-dişli aynakol dişlisinden Ana Hareket Dişlisine  orta aynakol dişlisine  dönmek daha kolay ve daha sezgiseldir. Ayrıca, daha kullanışlı 24-dişli buyuk aynakol dişlisine geçiş daha kolaydır ve bu da sürücünun daha fazla kullanması demektir. Dyna-Sys teknolojisi vites değişim geçişlerini kesintisiz hale getirerek sürücülerin tutuş ve momentumu korurken uyumlu ve verimli güç uygulamalarını sağlar.Tamamen yeni asimetrik dağ bisikletine ozel zincir; daha duzgun vites değişimleri, daha az ağırlık ve daha iyi toplam sistem performansı demektir. Yakın adımlı dişli oranları; dişliler arasında daha kücük atlamalar, daha verimli zincir hareketi ve zorlu sürüş koşullarında vites değiştirirken daha az zincir düşmeşi olasılığı demektir. Daha verimli şekilde yeniden tasarlanan kablo yönlendirme ve daha kısa arka vites değiştirici yuvası, sistemin kirlenmeye, patikada gıcırdamaya veya suspansiyon hareketine daha az eğilimli hale getirilmesine yardım eder. Kompakt Kafesli arka vites değiştirici ve daha küçük ölçülü büyük-bilezik, zincir baklalarının azaltılmasına izin vererek daha sessiz, daha kararlı bir iletim sağlar. Yeni Uzun Kollu arka vites değiştirici mimarisi, Geliştirilmiş Yumuşak Hareketli vites değişimi icin mekanik avantajı artırır.Dyna-Sys yakın adımlı dişliler, toplam guç aktarımını daha verimli hale getirmelerine yardımcı olan 32D orta aynakol dişlisine dayanır.32D, arazi suruşunde en etkili ve en sık kullanılan aynakol dişlisidir.Dyna-Sys Teknolojisi, çoğu bisikletin etkili ana miline göre tahrik zinciri konumundaki değişimi asgariye indirerek suspansiyon performansında istenmeyen etkiyi azaltır. 

SHADOW RD + : Sessiz dişli sistemi sayesinde arka vites değiştirici dengeleyicisi zincir vuruntusunu azaltır. Zincirin atlamasını önlemek için bulunmuş basit bir çözümdür .Arka aktarıcının kadro bağlantı kulağından dışarıya olan mesafesi eski sitemlerde 45mm iken SHADOW modellerde bu mesafe 33mm dir.Böylece arka aktarıcı eskiye göre içeride kalarak daha kolay çalışma ve korunma sağlar.Arka aktarıcı üzerine bulunan zincir gergi dengeleyici düğme sayesinde, açarık veya kapalı konuma getirilerek zincir salınımı dengelenir.

DRECT MOUNT REAR DERAİLLEUR :Shımano sahdow RD ve SHIMANO shadow RD+ için bir montaj opsiyonuyla arka tekerleklerin çıkarılması daha kolaydır.yeni direk montaj özelliği büyük kesitli arka maşalara sahip çok çeşitli çağdaş kadrolara  özellikle 142 mmx12mm içi boş mil yuvaları bulunan dağ bisikletlerine uygunluk için tasarlanmıştır.Arka tekeri takmak daha kolaydır. 
 
Üretim Modelleri :

Siyah uzun : I - RDM615SGSL
Siyah kısa : I - RDM615GSL
Uzun gümüş : I - RDM615SGSS
Gümüş kısa : I - RDM615GSS
 
Modeli İndeks :

Kafes uzunluğu: SGS(uzun)

En Büyük Ön Fark:22D
Toplam Kapsite:43D
Ruble Alt Dişli Maksimum:36D
Ruble Alt Dişli Minumum:32D
Ruble Üst Dişli Minumum:11D
 
Kafes uzunluğu: GS (kısa)
 
En Büyük Ön Fark:18D
Toplam Kapsite:35D
Ruble Alt Dişli Maksimum:36D
Ruble Alt Dişli Minumum:32D
Ruble Üst Dişli Minumum:11D
 
En Büyük Ön Fark : Ayna kol büyük yaprak diş sayısı ve küçük yaprak diş sayısı arasındaki farktır 
Arka Aktarıcı Kapasite Hesabı : Aynakol büyük ve küçük yaprak diş sayısı farkına ruble büyük ve küçük yaprak diş sayısı eklenerek bulunur.Bulunan bu sonuç arka aktarıcının kapasitesidir.Mevcut siteminizdeki ruble ve aynokolunuzun bu hesabını yaparak kapasitesini hesaplayıp alcağınız arka aktarıcının kapasitesi ile karşılaştırarak doğru ürün seçimi yapabilirsiniz.
Ruble Alt (BÜYÜK) Dişli Minumum : Ruble büyük dişli diş sayısı
Ruble Üst (KÜÇÜK) Dişli Minumum : Ruble küçük dişli diş sayısı
 
Teslimat Kapsamı :

1 adet  Shımano DEORE RD-M615 SGS Arka Aktarıcı  siyah
 
Ağırlık:

- Siyah / kısa : 330 gram
- Siyah / uzun : 330 gram
 



Kafes Uzunluğu Uzun SGS
Kullanım Alanı MTB
Vites Sayısı 10

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR