SIDIÇORAPSidi Fun17 Bisiklet Çorap
SIDIÇORAPSidi Fun17 Bisiklet Çorap
SIDIÇORAPSidi Fun17 Bisiklet Çorap
SIDIÇORAPSidi Fun17 Bisiklet Çorap
SIDIÇORAPSidi Fun17 Bisiklet Çorap

SIDI FUN 17CM ÇORAP

Yıl boyunca kullanılabilir. Yapı - hafiflik - konfor ve her şeyden önce tasarım arasında doğru uzlaşmadır.
Profesyoneller için yapılandırılmış ve mükemmel performans, inanılmaz dayanıklılık ve spora moda bir dokunuş katan benzersiz tasarımları garanti eden bir ürün isteyen tüm kullanıcılar için ideal. Yapısı boyunca nefes alabilen kanallara sahip bir file ile donatılmıştır.
Kullanılan atkı ve liflerin gerginlik derecesi sayesinde, mükemmel hassasiyet ve havadar ve kuru bir ayak sağlamak için kan dolaşımına da yardımcı olur.
Q-SKIN, bakteri çoğalmasını kalıcı bir etkinlikle düzenlemeye izin veren, eğirme işlemi sırasında doğrudan eklenen gümüş iyonları içeren 6,6 poliamid bir elyaftır.
Q-SKIN® elyaf, kullanıcıya nefes alabilirlik, tazelik, hijyen ve rahatlık sunarak cilde özen gösterir.
Normal günlük aktivite veya spor sırasında vücudumuz ter üretir; Q-SKIN® teknolojisi, ter molekülleri elyafla temas ettiğinde aktif hale gelir: içerdiği gümüş iyonları, kötü kokuların ana nedeni olan fazla bakteri florasının azaltılmasına yardımcı olur.
Q-SKIN® elyaf, çok sayıda yıkamadan sonra bile özelliklerini zamanla bozulmadan korur.
Bakteriyostatik etkinlik, Zürih'teki MIS PLUS enstitüsü tarafından DIN ISO 20743: 10-2007 standardına göre test edilmiştir ve yıkamaya karşı direnç, Zürih'teki MIS PLUS enstitüsü tarafından JIS L 1902/02 standardına göre test edilmiştir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR