ZIPPJANT SETİZipp 454 Nsw Carbon Tubeless XDR Disk Jant Seti
ZIPPJANT SETİZipp 454 Nsw Carbon Tubeless XDR Disk Jant Seti
ZIPPJANT SETİZipp 454 Nsw Carbon Tubeless XDR Disk Jant Seti
ZIPPJANT SETİZipp 454 Nsw Carbon Tubeless XDR Disk Jant Seti
ZIPPJANT SETİZipp 454 Nsw Carbon Tubeless XDR Disk Jant Seti
ZIPPJANT SETİZipp 454 Nsw Carbon Tubeless XDR Disk Jant Seti

ZIPP 454 NSW Carbon Tubeless XDR Disk Jant Seti
Zipp’in son derece kapsamlı hız silahı artık tüpsüz kullanıma hazır. Bu, 454 NSW Tubeless Disk fren tekerleğinin tüm aero avantajlarını, artırılmış viraj tutuşu ve azaltılmış yuvarlanma direnci ile uyum avantajıyla birlikte elde edeceğiniz anlamına gelir. 19 mm iç genişlik tekerlekleri, daha düşük hava basıncında daha geniş iç lastiksiz lastikleri çalıştırmak için optimize edilmiştir. Zipp'in tescilli Sawtooth ™ profili olan 454 NSW’nin dalgalı 53/58 mm derinliğindeki jant şekli, konu aero verimlilik ve yan rüzgar dengesi söz konusu olduğunda en yüksek performanslı tekerleğimiz için doğadan tasarım ipuçları alıyor. Kambur balinanın hızlı ve zarif hareketlerine pektoral yüzgeçlerindeki tüberküller yardımcı olur. Bu yapılar, Zipp gelişmiş geliştirme mühendislerine ilk kez, hem aerodinamik sürüklemeyi hem de yan kuvveti azaltan dalgalı Hyperfoil ™ düğümleri ile bir tekerlek tasarlamanın karmaşık zorluğunu çözmek için sistematik olarak biyomimikri uygulamalarına ilham verdi. Bunu tüpsüz uyumluluk ve disk frenlerin gücü ile birleştirdiğinde, Zipp performansında en üst seviyeye hazırsınız.

 

ÖMÜR BOYU GARANTİ
Zipp Jant setleri, sürüş sırasında oluşacak ürün sorunları ve kazalar için ömür boyu garantiye sahiptir.

Ömür boyu garanti devredilemez ürünün ilk sahibi için geçerlidir. Satın alma belgesi gereklidir.

 

Cognition hub

Cognition hub setinin Eksenel Kavrama teknolojisi ile Zipp, kayma sırasında cırcır mekanizmasını devre dışı bırakarak bu sürtünmeyi azaltmıştır. Böylece virajlara daha yüksek hızlarda yaklaşabilir ve nihayetinde zamandan tasarruf edebilirsiniz. Arka poyradaki yıldız flanşlı düz çekmeli poyra kabuğu tasarımı, poyra flanşına yerleştirilen yükü yataklardan uzağa dağıtır. Ayrıca, ön göbek için benzersiz bir taraklı kenarlı poyra kabuğu tasarımı geliştirdiler. Bu taraklı tasarım, yüksek radyal jant teli gerilimi uygulandığında yatak deliği çapını korur. Bu, sessizce yerinde kalan, daha hızlı dönen, daha uzun süre dayanan ve yanal olarak daha sert bir göbek sağlayan rulmanlara sahip olduğunuz anlamına gelir.

 

Sawtooth
Zipp’in Sawtooth tasarımı, saatte 20 mil hızla 50 Hz hızında aerodinamik kesmeyi başlatmak için özel olarak saat hızına sahip 12 düğümden oluşur. Testere dişi bunu, düşük bir büyüklükte, ancak daha yüksek bir doğal frekansta dökülen küçük tabaka girdapları oluşturarak ve böylece yüksek yalpalama direncini daha da azaltmak ve yan rüzgar stabilitesini iyileştirmek için jant profilinin aerodinamik olarak korunan tarafındaki laminer kabarcık etkisini azaltarak başarır.

Teknik Özellikler:
Malzeme: Carbon
Kullanım: Yol Bisikleti
Jant Göbekleri: ZIPP Cognition
Jant Telleri: Sapim CX-Ray
Jantlar: UD Carbon
Vites değiştirme sistemi: Sram XDR 12 vitesli
Tekerlek boyutu: 28 "(635 mm)
Aks standardı: 12x100 (FW), 12x142 (RW)
Kaset dişli uyumluluğu: XDR SRAM
Fren sistemi: Disk, Centerlock
Lastik tipi: Telli Lastik, Katlanır Lastik, Tubeless Hazır
Jant teli delik sayısı: 24
Maksimum lastik basıncı: 8.62bar
ETRTO: 19-622
İç profil genişliği: 19mm
jant profili yüksekliği: 58mm
Ağırlık limiti: 113kg
Tel başlıkları: Sapim Secure Lock
Model yılı: 2021
Siyah renk
Ağırlık: 1815g


Teslimat kapsamı: Jant seti dahil. Tubeless jant bandı, Tubeless valf, Centerlock kilit halkası
 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR